Boris Vallejo si Julie Bell

Inca din anul 2000, can aveam 13-14 ani creatiile artistilor Boris Vallejo si Julie Bell m-au inspirat. Mereu am fost fascinata de tipul de amazoana, de femeile atletice, cu corpul bine sculptat din creatiile celor 2 artisti, de frumusetea muschilor bine lucrati si a sanilor bine proportionati.

Un superb nud pictat de Boris Vallejo in 1981

Una dintre creatiile mele preferate este nudul de mai sus, pictat in 1981 de Boris Vallejo. Cine vrea sa aiba in casa o reproducere dupa acest nud poate achizitiona aceasta pictura pe numere

Si acum imi place sa admir nudurile desenate si pictate de Boris Vallejo, Julie Bell, Luis Royo, Jim Warren, Dorian Cleavenger Rowena Morrill si Jeffrey Bedrick.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s