Ce culori acrilice folosesc

Pentru ca m-au intrabat mai multe persoane ce culori acrilice folosesc pentru creațiile mele voi împărtăși secretul in aceasta postare.

Am cumparat multe culori acrilice ieftine din lidl dar in ultima perioada nu prea se mai aduc asa cum nu prea se mai aduc nici panzele de pictura. Imi plac culorile de la Marabu. Daca nu se mai aduc in lidl le puteti lua de la un elefant in set complet cu tot cu culorile fluorescente si cele metalizate sau culorile de baza.

Mai folosesc si culori de la Maimeri, Daler-Rowney si Lukas. Din pacate materialele de pictura de la Lukas, la fel ca si alte produse fabricate in Marea Britanie nu se mai gasesc la noi in tara din cauza brexitului.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s