Arta necenzurata pe OnlyFans

Pentru ca arta mea este cenzurata pe alte situri mi-am facut si eu un cont pe OnlyFans

Pana acum s-a intamplat des sa ma trezesc cu postari sterse si chiar cu un cont de facebook sters din cauza nudurilor pe care le desenez si le pictez. Nici macar acest site nu poate fi monetizat din cauza ca companiile nu agreeaza nudurile, nici macar cand e vorba de arta.

Sper ca pe OnlyFans desenele si picturile mele mai putin ortodoxe nu vor fi cenzurate. OnlyFans este (cel putin acum) unspatiu liber unde fiecare e liber sa posteze ce vrea. OnlyFans nu este un site adult sau de videochat erotic ca LiveJasmic, chaturbate, MyFreeCams sau stramray, este doar un loc unde nu a ajuns cenzura.

Daca vreti si voi sa va faceti cont pe onlyfans puteti intra pe acest link

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s