Desene si picturi cu printese

Cand eram in primele clase de scoala aproape toate colegele mele adorau sa deseneze printese in rochite elegante care le puneau in evidenta feminitatea. Printesa delicata, feminina si eleganta este unul dintre subiectele preferate ale fetitelor cand vine vorba de desen. Fetitele iubesc printesele cu care se identifica, lucru speculat si de industria desenelor animate si a jucariilor. Walt Disney a cunoscut foarte bine ce le place celor mici si a reusit sa dea viata unor personaje indragite de toate generatiile care au urmat.

Mai sus sunt printesele pe care le-am desenat eu in stilul meu, pornind de la ideile celor mici. Unele dintre aceste creatii au fost pictate alaturi de copii in cadrul atelierelor de pictura organizate pentru acestia.

Pentru ca cei mici sa aiba mai multa inspiratie in ceea ce priveste printesele si elegantele lor tinute si sa faca desene si mai frumoase pot recomanda o carte de colorat sau o carte de povesti cu zane si printese

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s