De ce Regina Maria e mereu reprezentata batrana si nu tanara si frumoasa cum a fost?

Regina Maria alaturi de castelul de la Balcic, pictura acrilice pe panza

De cate ori citesc cate ceva despre Regina Maria ma lovesc de imagini in care aceasta are un aspect imbatranit, vested. Aproape nicaieri nu o vedem pe regina in toata splendoarea ei din tinerete si e pacat pentru ca a fost o femeie foarte frumoasa

Portretul reginei Maria, desen in creion

Din acest motiv de cate ori o desenez sau o pictez pe Regina Maria cei care mad aceste desene imi zic ca nu seamana cu ea. Oamenii sunt obisnuiti cu aspectul batranicios al reginei de care se lovesc la tot pasul, nu cu imaginea de diva blonda cu ochii albastrii pe care aceasta a avut-o in tineretea ei.

Imi place coperta carii despre viata Regiei Maria pentru ca o prezinta pe aceasta asa cum era, o frumusete naturala, o tanara cu parul lung si blond si ochii de un albastru fermecator.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s