Bendis Artemis sau Diana – arhetipul femeii luptatoare care alearga cu lupii

Zeita Bendis

Dacii o aveau pe Bendis, grecii o aveau pe Artemis, iar romanii o aveau pe Diana. Sunt 3 nume ale zeitei care reprezinta femeia puternica, independeta, arhetipul luptatoarei, femeia care alearga cu lupii si niciodata nu zice „nu pot”, facand orice pentru a-si atinge obiectivele. Este vorba de acea latura puternica a noastra, de razboinica puternica, pasionata, creativa si inteleapta din noi pe care de multe ori in istorie societatea a inabusit-o si a redus-o la tacere.

Cum putem dezvolta aceasta latura a personalitatii noastre pentru a razbate fara sa ne pierdem calitatile feminine?

Putem afla de la Cristina Eremia, psiholog cu o vasta experienta in domeniul dezvoltarii personale pe partea de feminitate, organizator al workshopurilor de feminitate „Arhetipurile feminitatii” sau din cartea scrisa de Clarissa Pinkola, bestseller in SUA

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s