Feminismul esre mort

Acest desen ilustreaza ceea ce am scris in postarea anterioara.

Feminismul e mort.

Atata timp cat feministele se leaga de fleacuri si se simt ofensate de orice, mai putin de problemele reale, cum ar fi faptul ca femeile nu au acces la posturile cautate si bine platite, fiind descurajate inca din scoala sa se indrepte spre anumite arii profesionale.

Feminismul e mort si a fost inlocuit de o gramada eterogena si amorfa de femei frustrate si dezorientate care in loc sa-si cunoasca adevaratele scopuri se supara si daca le zici adevarul, acuzandu-te imediat de misoginism si sexism daca indraznesti sa zici ca exista un dimorfism sexual la nivelul creierului, daca le inveti pe fete sa spuna un nu hotarat in loc sa trasmita semnale „politiciase” neclare care le preduspun la violuri si alte agresiuni din partea barbatilor sau daca „pui femeia in ipostaze degradante” pictand un nud.

Feministele din ziua de azi sunt dezbinate si nu au interese comune. Unele lupta pentru dreptul femeii de a se prostitua, altele zic ca si imagine unei femei imbracate sumar este degradanta pentru femei.

In ziua de azi nu mai putem vorbi de feminism ci doar de o gramada dezorganuzata de femei care nu stiu nici ele ce vor si isi tradeaza propriile cauze.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s