Regina Maria la expozitia Superlativ Feminin de la Teatrul Nottara

Afis superlativ feminin

Adorată încă din antichitate, asociată cu marea, luna sau florile, imaginea femeii domină luna martie. În epoca postmodernă, zeul Marte, simbol al masculinității se înclină în fața ei. Expoziția deschisă în holul teatrului Nottara omagiază chipul femeii contemporane, ființă cu multiple talente și chipuri diverse. Va invitam să admirați aceste imagini și să înțelegeți femeia contemporană, femeia la superlativ. VERNISAJUL VA AVEA LOC AZI 14 MARTIE ORA 18.

In cadrul acestei expozitii puteti admira si lucrarea prin care am surprins chipul reginei Maria in locul ei de suflet, unde obisnuia sa-si petreaca vancantele si sa picteze fiind inspirata de frumusetea marii, la Balcic

Regina Maria la Bachick

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s