Un vis

6tag_240917-131137.jpg

Acum cateva zile am visat ca m-am hotarat brusc sa plec undeva departe, undeva unde era un oras pe malul marii, nu stiu daca Constanta sau altul, unde stiam ca traia si femeia pe care iubeam.

Am coborat din autocar tren sau ce era (nu mai tin minte ce era) si am plecat pe jos.

mergeam singura prin desert cautand orasul si marea. Nu aveam nimic pregatit, nu cunosteam pe nimeni si nu aveam unde sa ma duc si unde sa dorm dar ma simteam libera si ma gandeam la ea, iar gandul ca asputea sa o reintalnesc ma facea fericita. Mergeam si nu vedeam nici marea, nici orasul. Cerul era rosu ca intr-un amurg. Am mers pana cand  ceasului desteptator m-a trezit.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s