Lui Eminescu ii plac lesbienele

Pictura in ulei pe panza inspirata din poezia Atat de dulce de Mihai Eminescu
Pictura in ulei pe panza inspirata din poezia Atat de dulce de Mihai Eminescu

„Lui Eminescu ii plac Lesbienele”, asta a scris Lovendal pe blog dupa ce a citit postarile mele despre poezia Atat de dulce scrisa de Mihai Eminescu.

Cu exact un an in urma am descoperit poezia Atat de dulce scrisa de mihai Eminescu si nu am putut sa nu remarc in aceasta poezie atitudinea toleranta a lui Eminescu fata de lesbiene si am scris pe blog despre aceasta poezie sperand ca in felul asta voi mai destupa mintile incuiate ale romanilor imbecilizati de ortodoxie si intr-o oarecare masura am reusit, informatia respectiva ajungand sa se raspandeasca internet. Acum dupa un an de zile am descoperit un articol scris despre Lovendal despre acelasi lucru care a fost citat si de HotNews. Sunt aproape sigura ca Lovendal a scris articolul dupa ce a citit postarile mele si nu inteleg de ce nu a pus si un link catre blogul meu acolo.

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Lui Eminescu ii plac lesbienele

  1. Si mie imi plac. Au atata gingasie si tandrete in mangaierile lor. Isi ofera preludii si voluptati de care un barbat nu este in stare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s