Desene controversate cu lesbiene in contextul homofob din Romania

Desen erotic in creion cu doua femei saruntandu-se
Desen erotic in creion cu doua femei saruntandu-se

Sunt un artist controversat si am primit si o multime de injuraturi si cuvinte urate pentru desenele prin care imi exprim sentimentele dar asta nu ma va impiedica sa desenez si sa pictez in continuare asa cum simt.

Am creat desenul de mai sus azi si probabil ca multi romani ma vor injura pentru el dar asta nu m-a impiedicat sa-l fac si sa-l postez pe blog. Am creat desenul acesta asa cum am creat si alte aproape 4000 de desene, majoritatea nuduri feminine, cu gandul la o iubire pe care mi-am dorit-o ani de zile dar nu mi-a fost niciodata permis sa am parte de ea. Au trecut atatia ani in care am tot desenat si mi-am exprimat in acest mod sentimentele despre care nu puteam vorbi cu nimeni pentru ca societatea m-ar fi judecat aspru. Daca nu imi este permis sa fiu eu insumi, sa fac ceea ce simt, sa traiesc asa cum vreau sunt multumita de un singur lucru, ca inca nu mi-a fost luat singurul drept pe care il mai am, acela de a crea si a ma exprima prin arta.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s