Un sarut intre doua fete, pictura facuta cu cafea

Doua fete care se saruta pictura facuta cu cafea

 

Cu riscul de a enerva toti pitceantropii becalisti care in numele credintei in Dumnezeu judeca si acuza fara sa gandeasca prea mult am mai facut un tablou pentru care probabil ca vor incepe iar sa curga injuraturile si comentariile negative. Traim intr-o tara mult prea intoleranta, ca mai toate tarile din estul Europei care isi oprima si isi toaca in mod sistematic populatia (a se vedea ceea ce se intampla in Rusia, Belarus si Ucraina unde drepturile omului sunt calcate in picioare si dupa interzicerea „propagandei homosexuale” au urmat si alte masuri antidemocratice care au avut ca scop ingradirea lubertatii de exprimare si interzicerea tuturor protestelor de strada, nu doar a paradelor gay si desi ei zic ca au luat aceste masuri vezi doamne pentru protectia copiilor si pentru buna lor dezvoltare morala in realitate in aceste tarii si copii sunt lasati sa moara de foame. Rusii se preocupa de „dezvoltarea morala si spirituala a copiilor” dar ii doare undeva de hrana acestora sau de faptul ca tot mai multi dintre ei incep sa foloseasca tigari cu substante sintetice care distrug creierul ireversibil, substante care nu au nicio legatura cu etnobotanicele facute din salvie si alte plante medicinale care risca si ele sa dispara din cauza fumatului, fiind mult mai periculoase decat acestea, krokodil si alte droguri foarte periculoase, mult mai daunatoare decat cele din vestul Europei, de la varste tot mai fragede). Pentru politicienii din estul Europei este de condamnat o parada gay care vezi doamne atenteaza la integritatea moarala si spirituala a tinerelor generatii dar nu conteaza ca tot mai multi tineri se drogheaza pana cand putrezesc de vii. Nu exagerez, astea sunt efectele drogurilor Krokodil si Coaxil provenite din Rusia. Incep sa ma gandesc ca politicienii din estul Europei si-au facut un scop din decimarea populatiei si din acest motiv zdrobesc drepturile omului, isi lasa populatia sa moara de foame in timp ce investesc in inarmare, si tolereaza consumul de droguri letale.

 

Revenind la pictura mea pe care am realizat-o folosind doar cafea si zahar si pentru care probabil ca as face puscarie fiind acuzata de „Propaganda homosexuala” daca as fi in Rusia, am facut-o ieri, cu gandul la o iubire pe care nu o am langa mine. Este vorba doar despre iubire, o iubire curata pe care am cautat-o mereu si nu inteleg de ce a promova iubirea in toate formele ei trebuie sa fie un lucru imoral sau chiar o infractiune, iar cei care nu fac altceva decat sa ridice piatra si sa judece, chipurile in numele unei religii care in acelasi timp vorbeste mereu in mod fals despre iubire, in realitate nici nu sunt capabili sa iubeasca .

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s