Patriarhul Osama sau cat de mult seamana ortodoxia cu talibanismul

Patriarhul ortodox Osama sau teroristul in haina crestina, desen in creion

Azi am mai facut un desen prin care vreau sa spun un singur lucru: Creștinii ortodocși nu sunt departe de talibani, creștinismul si islamul fiind doua religii abrahamice, surori, care au o serie de lucruri in comun intre care disprețul fata de femeie, războiul sfant in numele credinței si lupta contra cunoașterii si a adevărului, in ciuda faptului ca vorbesc mereu despre iubire, pace si înțelepciune, cuvinte care nu-i caracterizează absolut deloc. Creștinii ortodocși, începând cu babele de la biserica care insista in mod agresiv incarcand sa-i convingă si pe alții sa devina credincioși si terminând cu marile fete bisericești si din păcate si unii creștini care sunt băgați in politica care instiga la ura si discriminări de toate felurile, nu sunt departe de Osama si alții ca el care pun bombe si omoară omeni ca sa-si impună ei religia cu forța. Acesta si este motivul pentru care religiile abrahamice s-au răspândit ca un cancer pe planeta asta trăgând omenirea înapoi cu multe secole. Atât creștinismul cat si celelalte religii abrahamice s-au răspândit datorita agresivității lor, prin războaie “sfinte”, crime si diverse acte de cruzime.

 

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Patriarhul Osama sau cat de mult seamana ortodoxia cu talibanismul

  1. Esti foarte ignoranta cu privire la acest subiect. Daca iti place sa desenezi, tine-te de asta si nu confunda capra cu varza.

    Islamul a fost inventat de Mohamed, in anul 600 dupa Cristos. Avram a trait cu citeva mii de ani inainte de el, deci nu au cum sa fie si crestinismul si islamul religii abrahamice. Confunzi religia musulmana cu rasa araba. Cele doua nu sint una si aceeasi.

    Alta mincare de varza pe care o faci este sa pui egal intre religia crestina si babele ortodoxe care tin o traditie, nu o religie. Cumva spui ca daca Hitler a fost un criminal, toti nemtii/austriecii sint criminali. Daca Ceausescu a fost un criminal, toti romanii sint criminali, deci si tu. Ca sa vezi cum este o religie te duci la fondatorul ei, la cartea lor de capatii. Crestinismul este ca un cancer? Compara o tara crestina cu una musulmana si vezi cum traieste acolo o femeie.

    Te sfatuiesc sa mai citesti un pic de istorie, Asta daca vrei sa dezbati subiecte din acestea. daca nu, tine-te de desenat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s