Câteva desene si picturi in stilul lui Wassily Kandinsky făcute de o fata de 14 ani

triunghiuri in albastru si roz Desen abstract cu triunghiuri gen Kandinsky Desen abstract gen Kandinsky Desen in stilul lui Kandinsky

Acestea sunt câteva desene abstracte intr-un stil asemănător cu cel al lui Kandinsky făcute de o fata de 14 ani in anul 2000 si in primăvara anului 2001. La fel ca si Kandinsky ea prefera dinamismul triunghiurilor cu unghiuri ascuțite îndulcit de armonia cercurilor care echilibrau compoziția. Spre deosebire de Kandinsky ea folosea mai mult culori calde sar si negru acea fata folosea mult albastru, culoare linistitoare care contrabalansează  dinamismul formelor.

galaxie-12 Pictura abstracta Pictura abstracta in stilul lui Kandinsky Pictura abstracta 2000

 

Ceea ce nu am specificat pana acum este ca acea fata eram eu in perioada in care eram influențata de stilul lui Kandinsky.

Wassily Kandinsky 1924 224

Acesta este tabloul care imi plăcea cel mai mult pe vremea aceea

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s