Flori, stele, fulgi de zăpada si figuri geometrice realizate in pix in timp ce ma plictiseam de moarte

Floarea cu 6 petale 6 sepale si 6 stamineAceasta este o figura geometrica pe care am realizat-o cu ajutorul unui banal pix albastru azi in timp ce audiam un discurs foarte plictisitor pornind de la un hexagon si mai multe parabole. Figura seamănă foarte mult cu o floare cu 6 petale 6 sepale si 6 stamine.

Mai jos sunt doua “stele” pe care le-am realizat tot in timpul acestui discurs plictisitor folosind același pix si aceleași foi albe pe care îmi luam si notite, precum si doi fulgi de zapada pe care i-am construit tot pornind de la hexagon, respectiv hexagrama (steaua cu 6 colturi) si teoria fractalilor.

O stea desenata in pixO mare stea sau o floare sau un fulg de nea desen in pix 

Stea si fulgi de zapada

Fulg de nea desen in pix

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s