Eu cu iubita mea zburand printre stele

Acestea sunt trei creatii pe care le-am realizat imaginandu-mi ca sunt eu cu iubita mea si ca zburam amandoua printre stele tinandu-ne de mana, trei dintre miile de desene si picturi pe care le-am realizat dorindu-mi un lucru care mie nu imi era permis, dorindu-mi sa am o iubita.
Primele doua au fost realizate in 2001 cand aveam doar 15 ani si imi doream sa am alaturi o fata, o fata asa cum eram si eu atunci, sa ne tinem de mana, sa plutim amandoua printre stelele albastre. Si am simtit nevoia sa astern pe hartie imaginea siluetelor noastre plutind in lumina stelelor.
A treia imagine este un desen in pix pe care l-am realizat in 2005 avand in gand aceeasi imagine si aceeasi dorinta de a iubi si de a fi iubita.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Eu cu iubita mea zburand printre stele

  1. imi plac forte mult desenele tale sunt superbe si ma regasesc ffffff.mult si eu in ele bravooooooooooooooo.te admir mult.

  2. desenez si eu dar nu k tine me-si dori sa pot invata si eu.sa desenez asa superb imi plac mult de tot toate desenele tale divinitatea t-ea inzestrat cu ceva special nu multi omeni pot face ce faci tu.bravo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s