Alb-negru, după mai mult de 10 ani, pictura de atunci si desenul in pix de acum

alb si negru-17

Aceasta este o pictura pe care am realizat-o in toamna anului 2000, un dintre primele mele picturi, o pictura reprezentând doua femei stand de o parte si de alta a unei coloane, una de tip european cu plete blonde de Ileana Cosânzeana ce strălucesc in lumina calda a soarelui aflat intr-o eclipsa parțiala, cealaltă o negresa atletica, puternica, cu forme zvelte ce lucesc in lumina albastra a unei supernove si a unei planete ca Pamantul.

Mai jos este versiunea de acum, un desen in pix pe care l-am realizat ieri reluând aceasta tema care datează din anul 2000.

Black and white

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s