Senzualitate si feminitate, atunci si acum

Acesta este un tablou pe care l-am realizat in anul 2003 incercand sa dau forma si culoare conceptelor de feminitate si senzualitate si sa astern pe hartie imaginea celei pe care o doream atat de mult langa mine intr-un decor cald si romantic, iar mai jos este versiunea de acum cateva zile a acestui tabou.
In 2003 cand am realizat primul tablou din aceasta serie de fiecare data cand ma uitam la el imi imaginam ca sunt eu langa ea pe petala enorma de trandafir rosu in decorul acela romantic.

Aceasta este imaginea unui ideal feminin, o Eva ce emana senzualitate, feminitate dar si naturalete si puritate stand goala asa cum a facut-o natura pe o imensa petala de trandafir rosu ca pasiunea, ce pluteste pe un ocean de stralucire. Am folosit mult rosu si am pus un trandafir rosu in parul ei blond si lung si in fundal pentru a accentua senzualitatea picturii, trandafirul rosu fiind unul dintre sibolurile iubirii pasionale.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s