Cat de repede se poate realiza un desen?

Pe langa desenele la care recunosc ca am muncit destul de mult am si multe desene pe care le-am realizat in doar câteva minute.

nuddddd-08

Am realizat nudul de mai sus ieri si nu mi-a luat mai mult de 5 minute sa-l fac. Așa am ajuns eu sa am mii si mii de desene. Multe dintre ele au fost făcute in mare viteza si nu mi-au luat mult timp.

somnul-03

Acesta este un alt desen pe care l-am făcut tot ieri seara in câteva minute imaginandu-mi ca sunt langa o femeie superba si o privesc cat de frumoasa e când doarme.

nuddddddddddd-20

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s