Eu cu cateva dintre picturile mele

In aceste imagini sunt eu cu cateva dintre picturile mele. Am postat aceste imagini pentru a dovedi ca eu am creat tot ce e pe blogul acesta si sa nu mai zica unii si altii ca ar fi luate de pe cine stie ce site

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Eu cu cateva dintre picturile mele

  1. Nimeni nu poate sa le faca asa .tu ai pus ceva ce putini spui sa puna cele 2 ingrediente secrete 1 Iubire2 SufletDaca adaugi cate un pic din fiecare poti crea lucruri de credeai ca nu esti in stare sa le faci . Insa daca iti dewschizi inima si sentimentele tale si nu stai inchis in persoana ta iti dai seama ca poti sa faci multe alte lucruri. Esti precum un boboc de floare ce sta inhis cand ploaie si asteapta soarele sa apara dinou pe cer sa se poata deschide . Soarele a venit acum trebuie doar sa alegi un prieten sa iti fie aproape caresa te ajute si sa aibe incredere in tine mereu ori ce ar fi . Si vei vedea ca totul poate fii si altcumva nu doar negru si nencredere si fara dragoste .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s