1688 de desene, 1688 de vise de iubire din anul 2000 pana acum

Au trecut 10 ani de cand am inceput sa visez la tot felul de lucruri pe care nu le pot avea si sa astern pe hartie toate fanteziile mele, 10 ani in care arta a fost singurul meu refugiu si singura mea modalitate de exporimare, 10 ani in care aceste desene pe care le realizam de fiecare data cand simteam nevoia sa am pe cineva alaturi imi alinau singuratatea. Mi-a for mereu frica sa spun cine sunt si ce-mi doresc si am lasat arta sa vorbeasca in locul meu.

Desene by you.

1688 de desene by you.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „1688 de desene, 1688 de vise de iubire din anul 2000 pana acum

  1. Salut. Eu sunt andrei. Frumoase desene. Ar vrea să văd un dese cu tine, un autoportret…pictură sau gravură, nu contează. Doar să faci un desen cu tine să văd şi eu cine face aceste desene. Foarte frumoase sunt!

  2. Salut. Eu sunt andrei. Frumoase desene. Ar vrea să văd un dese cu tine, un autoportret…pictură sau gravură, nu contează. Doar să faci un desen cu tine să văd şi eu cine face aceste desene. Foarte frumoase sunt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s