Un vis albastru

Am realizat acest desen in pix acum cateva zile. Am folosit diferite tipuri de pix albastru pentru a reda aceste nuante de vis care dau imaginii un aspect hipnotic, linistitor.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Un vis albastru

  1. foarte frumos pictezi !ne place foarte mult.O intrebare : Ai putea sa pictezi din pix dupa o poza in care este fiul nostru si prietena lui , c-am la o dimensiune de 70×50 ?si c-am cat ar costa sa faci asta ?salutari !

  2. Domnul Iosif imi apre rau ca va vorbesc asa insa nu e bine sa profitam de talentul unei persoane care e singura si inceraca sa isi gaseasca sentimentele in ceea ce face.Sa cumperi o persoana e usor insa sa ii aduci unei persoane speranta si increderea inapoi e greu . Vreau sa o ajut pe Corina sa aibe dinou incredere in ea . Tot ce pare a fi buna cum e rau mai tarziu pentru ca multi profita de talnetu unei persoane 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s