Pentru ca nu se pot vedea Draconidele din București…

Cometa si planete desen in pix- Comet and planets pen drawing Cometa si planeta ca Pamantul desen in pix - Comet and Earth like planet pen drawing

In seara asta mi-ar fi plăcut sa vad Draconidele, meteoriți proveniți din cometa 21 P Giacobini-Zinner care astăzi intra in atmosfera. Din păcate vremea nu tine cu mine si stelele cazatoare nu se pot vedea din cauza plafonului gros de nori. Neputând sa vad cu ochii mei Draconidele m-am apucat sa desenez cometa din care acestea provin. Acestea sunt desenele pe care le-am făcut azi folosind un banal pix albastru si imaginandu-mi cometa 21 P Giacobini-Zinner si meteoriții pe care nu am putut sa-i vad.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s