Picturile mele cu galaxii copiate de pictorul Ion Boicu

Tot răsfoind internetul am dat peste acest material despre pictorul Ion Boicu, pictorul galactic. Tablourile lui seamana izbitor de mult cu picturile mele cu galaxii deci e clar ca s-a inspirat de la mine.

Acestea sunt doar câteva dintre galaxiile mele, câteva picturi pe dimensiuni mari, ca si cele ale acestui pictor.
Nu mi-se pare corect ca dumnealui nu a precizat care a fost sursa lui de inspirație si nu a pomenit numele meu acolo.
Doamnelor si domnilor pictorița galactica, prima din tara ca re a pictat galaxii sunt eu nu acest Ion Boicu. As vrea ca aceasta postare  sa fie citita de cat mai multa lume pentru ca adevarul sa iasa la iveala. Dupa ce o cititi dati-o mai departe. Pentru mai multa credibilitate am postat si o imagine cu aceste tablouri expuse in cladirea principala din institutul agronomic din Bucuresti in 2008 si un mic filmulet in care eu vorbesc despre aceste lucrari.
Expozitie Corina Chirila la institutuil agronomic din Bucuresti

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Picturile mele cu galaxii copiate de pictorul Ion Boicu

  1. … Oprestete din fumatul stupefiantelor. Eu il stiu pe pictorul Boicu din 1987 de la liceul pedagogic din Suceava unde am fost collegi de clasa si pictam si eu. El din totdeauna avea still asta de a picta din buline orce picta inclusiv universul care nu apartine nimanui. Tot ce trebuie se faci e sa te uiti in sus noaptea si sa pictezi. Asa ca tu erai o scinteie in ochi, si o saminta in c%#ie cind Boicu picta aceste teme. Daca vrei sa ajungi faimoasa munceste din greu, fa scoala de arte, invata sa pictezi, dezvolta in stil de a picta arta nu chiciul pe care il produci si apoi nu vei m- ai necesita se pui pe altcineva jos sa te simti tu mai presus. Si ca sfat personal de la cinema care picteaza de la 4 ani… gaseste alta indeminare ca picture nu e de tine. Orice cretin poate desena scene controvarsiale caricatoriale pe care sa le numesca arta. Apropo obsesia ta patologica cu femei este subconstientul tau luptinduse cu realitatea ca caci iti place crapatura si nu salamul:-). Asculta de inima ta si iesi afara din dulap…e ok se fii gay si in Romania acum. Good luck.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s